We hebben supergoed nieuws!! De music video voor ‘Sabotage’ die we samen met Tim Smit hebben gemaakt is per 1 september genomineerd door het Nederlands Online Film Festival (NOFF)!

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we de publieksprijs in de wacht slepen! Het stemmen hiervoor is reeds van start gegaan. Er zijn in totaal 86 films geselecteerd van de 351 inzendingen. Hier een korte toelichting bij het stemmen:

  • Stemmen gebeurt op www.noff.nl en www.youtube.nl/nff door middel van de duimpjes onder ‘Vote’ (of ‘Stemmen’).
  • Zoek op ‘Daybroke’ (zonder de aanhalingstekens), of blader met de pijltjes naar Sabotage toe.
  • Er kan gestemd worden door te klikken op het rode of groene duimpje onder de desbetreffende film. Het andere duimpje wordt dan lichtgrijs. Registreren is niet nodig, makkelijk dus!
  • Die stem registreert hij meteen; er kan maar 1 keer gestemd worden per filmpje per IP-adres.
  • Voor de einduitslag worden alleen de ‘thumbs up’ geteld. ‘Thumbs down’ tellen dus niet mee.

We zouden het erg op prijs stellen als je wilt stemmen en het woord wil verspreiden via Facebook, Twitter enz.! In de geest van de videoclip: start the chain reaction!! :)

Op maandag 26 september worden de nominaties voor de NOFF prijzen bekendgemaakt in de Talkshow, live te volgen op de NFF site. De uitreiking van de NOFF-prijzen – dus ook de publieksprijs – vindt plaats op 28 september in ’t Hoogt. Alle 86 geselecteerde films zijn verwerkt in de nieuwe NOFF-promo van 1 minuut, te bekijken op: http://www.youtube.com/watch?v=DoXdm9-Ng0w

Veel dank en groeten,
Tim, Kasper, Jaap, Jesse en Tom