We zijn momenteel keihard aan het werk aan onze nieuwe plaat, en zijn ontzettend blij te melden dat ons eerste kindje daarvan inmiddels al een paar honderd keer op tv is geweest! Onze nieuwe single You Know I Want It zit namelijk onder de nieuwe Lay’s reclame! Je hebt ‘m vast al eens voorbij zien komen, maar voor ‘t geval je in een grot woont, tv een heidens product vindt, of er geen genoeg van kunt krijgen, hier is ie:

YouTube voorvertoningsafbeelding

De single is vanaf heden ook (gratis!) te downloaden via Bandcamp. Dus download, luister en huiver!

Omdat goed nieuws nooit alleen komt bij dezen ook het blijde bericht dat onze 2e video Sabotage geaccepteerd is voor de MTV videoclipprijs van het Nationaal Film Festival! Daarmee zijn we er nog lang niet, maar het is een goed begin! Vorig jaar grepen we met meesterwerk Hey Girl net naast de award, maar 2 keer is scheepsrecht en Sabotage is gewoon bruut, dus laat die award maar komen :)