Hallo allemaal!

2010 is een fantastisch jaar geweest voor Daybroke. Ons debuutalbum What Nature Started is ontzettend goed ontvangen en we hebben 2 supervette videoclips gemaakt die op internet samen al dik meer dan 100.000 keer bekeken zijn. We zijn regelmatig te gast geweest bij 3FM, hebben de TMF Hitlijst gehaald en hebben een stuk of 35 vette shows gespeeld, met als persoonlijke favorieten de gigs met Lifehouse (013), Feeder (Melkweg), Taylor Hawkins (Effenaar) en natuurlijk Zwarte Cross.

Na al deze avonturen hebben wij ontzettend veel zin om ons voor de komende 2 maanden terug te trekken in de krochten van ons oude Tilburgse klooster, om daar vast de eerste stappen te zetten op weg naar een nieuwe plaat.
Hoewel we ons in deze maanden niet zullen focussen op het spelen van shows, betekent dat niet dat jullie ons al deze tijd moeten missen. We gaan jullie namelijk de mogelijkheid bieden deel uit te maken van de weg naar ons 2e album! Heb jij altijd al eens willen meemaken hoe het eraan toe gaat bij het schrijven van songs, preproducties, studio-opnames, bier drinken, enzovoort, twitter dan ‘@Daybroke op @lowlands2011 !’ en maak kans op een kijkje achter de schermen!

We zien jullie binnenkort!