Het is alweer een tijdje geleden dat we hier iets hebben geschreven. Hoog tijd voor een update dus, want er is een hoop gebeurd de afgelopen maand!

Na een spectaculaire première van de videoclip van de nieuwe single SABOTAGE in de MustSee-bioscoop in Tilburg is deze inmiddels meer dan 20.000 keer bekeken op YouTube. Daarnaast werd de video op tv vertoond bij de Lange Avond van de Korte Film, sleepte de video de Best Local Award in de wacht op het prestigieuze Playgrounds Festival en werd hij als beste van de avond beoordeeld bij VPRO’s “Afzien?!“. Verder staat Sabotage momenteel op de vierde plek in de TMF NL charts en in de hoogste regionen van de MusicFromNL Top 40. Een mooie score, lijkt ons!

Ook bij 3FM blijft de single niet onopgemerkt: we hebben de single live gespeeld bij Bring It On met Sander Guis, en afgelopen maandagnacht bij Thymen. Daarnaast is na Hey Girl nu ook Sabotage “Plugplaat” bij 3VOOR12RADIO (waar hij nog twee avonden naar de volgende uitzending gestemd kan worden, kijk hier hoe dat werkt).

Verder kunnen wij verheugd melden dat What Nature Started sinds kort digitaal beschikbaar is bij Spotify, en daarnaast nu ook in de internationale iTunes-store.

Tenslotte nog melding van een paar leuke shows die op stapel staan. Allereerst doen we vanavond de support voor de Britse band Feeder in de Amsterdamse Melkweg, erg veel zin in! Komende maandag spelen we in de Unie in Rotterdam op Image Lab 0.1 met onze twee videoclips mee. Tim Smit zal daar ook aanwezig zijn om het e.e.a. uit de doeken te doen over hoe hij de clips heeft gemaakt. Hopelijk tot ziens bij één van deze shows!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Daybroke? Volg ons dan op Twitter, Facebook en Hyves!

Cheers,
Tom, Kasper, Jaap en Jesse.