Gelegenheid
Image Lab 0.1
Wanneer
maandag 8 november 2010
20:30
Waar
Mauritsweg 34
Rotterdam, Nederland
Andere informatie
Het Image Festival is weliswaar alweer voorbij maar met onze Image Labs in de Unie houden we je de rest van het jaar op de hoogte van de ontwikkelingen van het Image Festival, aanstaande maandag oa. een terugblik op het afgelopen festival

Images & Rythm PICTOPLASMA
een compilatie door het Berlijnse collectief Pictoplasma van recente animaties op muziek, oa. werk van studio AKA, Fons Schiedon, The Mill en Zune.

optreden DAYBROKE
Hoewel de muziek van Daybroke uiteindelijk geworteld is in de Amerikaanse rock-traditie, klinken beslist ook Europese invloeden door. Solide, ronkende, aanstekelijke rock dus. Niet alleen de muziek is aanstekelijk maar zeker ook het enthousiasme en de werkwijze van de band.

filmmaker TIM SMIT
Tim Smit, beroemd vanwege zijn Youtube-hit “What’s in the Box?” maakte de magistrale video’s bij hun single’s Hey Girl en sabotage. Daybroke speelt op het Image Lab live bij beide video’s en Tim Smit laat zien hoe de clips tot stand kwamen.

www.image-festival.com

« Terug naar kalender