Het afgelopen half jaar heeft fotograaf Rolf Jurgens ons gevolgd in al ons doen en laten. Hij was er voor het eerst bij bij de release party van What Nature Started in de 013, bezocht repetities, reed met ons mee toen we het nachtelijk bezoekje brachten aan Eric Corton en Marijke Roskam in de 3FM studio’s, stond langs de zijlijn tijdens de opnames voor de videoclip van SABOTAGE; kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of hij was erbij! Al deze gebeurtenissen heeft hij zowel on- als offstage vastgelegd op de gevoelige plaat, en samengevat in een indrukwekkende expositie.

Deze expositie kun je op maandagavond 27 september gaan bekijken in de W2 in Den Bosch, vanaf 20:00u. Wij zullen bij de expositie ook een kort optreden verzorgen in de foyer. Er kunnen slechts 100 mensen naar binnen, dus als je er absoluut bij wilt zijn, zorg dan vooral dat je op tijd bent. Wij hebben de foto’s zelf al gezien, en kunnen vast zeggen dat het ontzettend de moeite waard zal zijn!