Na een lekker rustige zomerperiode is het ook voor Daybroke weer de hoogste tijd om aan de slag te gaan. Waar het afgelopen jaar ons al veel moois heeft gebracht (zoals optredens op Zwarte Cross en in het voorprogramma van Triggerfinger en Taylor Hawkins, een aantal leuke bezoeken aan de 3FM studio en natuurlijk de release van ons debuutalbum What Nature Started), breekt voor ons nu echt het jaar van de waarheid aan!
De recensies van het album zijn stuk voor stuk lovend, de optreedagenda vult zich en de nieuwe single met fantastische videoclip zit eraan te komen, kortom, eeuwige roem en buitensporige rijkdom zijn nog slechts een kwestie van tijd!

Wij gaan gauw verder met de voorbereidingen, hou de site de komende tijd in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van al het Daybroke-nieuws!

Ciao!
Kasper