Als afsluiting van een week met 5 shows hadden we vrijdag 4 juni het genoegen om in het voorprogramma van Taylor Hawkins te spelen! Voor de mensen die bij deze naam niet meteen een gezicht voor zich zien: check de foto hiernaast – het is de legendarische drummer van de Foo Fighters! Heel vet natuurlijk om in zijn voorprogramma te spelen, en voor mij als drummer helemaal tof om één van de groten uit het genre te ontmoeten!

Toen wij het podium van de Effenaar betraden was de zaal al helemaal volgelopen, wat het feest voor ons helemaal compleet maakte. We hebben een erg lekkere shows gespeeld en een hoop blije gezichten gezien :-)

Helaas konden we niet blijven hangen om nog wat biertjes te drinken met de heer Hawkins, omdat we anderhalf uur na afloop van onze show in de Exit in Rotterdam verwacht werden voor de soundcheck! We hebben in een recordtijd van 15 minuut 36 alle apparatuur van podium naar busje gesjouwd en hebben met een gemiddelde van 140 per uur de weg naar Rotterdam onveilig gemaakt. Dit alles om op tijd te zijn voor onze gig op het ‘10 jaar MusicFromNL‘ feest, waar wij de afsluitende band waren. Ook hier een fijne show gespeeld en na afloop genoten van een welverdiende Durum Döner!
Laterz!
Kasper