Op onze Twitter hadden we het al kort vermeld, maar omdat we het zelf zo ontzettend tof vinden toch nog even een kort blogje: komende vrijdag (4 juni) hebben wij de eer om de support te verzorgen van Foo Fighter Taylor Hawkins met zijn Coattail Riders! Het concert vindt plaats in de kleine zaal van de Effenaar in Eindhoven. We hebben er zelf enorm veel zin in, kom dat zeker zien! Gratis naar deze show? We geven twee keer twee kaarten weg op Facebook!

Na die show rijden wij direct door naar Exit in Rotterdam, waar wij op het 10-jarige jubileumfeest van MusicFromNL zullen spelen. Een heftige avond voor ons dus, die we hopen te delen met jullie allemaal!

Tenslotte maken wij ons momenteel op voor het Hit It festival vanavond in de 013, waar wij de afsluiter van de avond zijn. Het belooft een leuke avond te worden, met maar liefst 11 bands (naast Daybroke spelen o.a. The Mekanik, The Jacks en Boef & de Gelogeerde Aap) en gratis entree, dus weinig redenen om niet te komen!