Jaap (door Anne Neijnens)Zoals het jullie allen uiteraard niet is ontgaan hebben wij afgelopen vrijdag onze cd-presentatie gehouden in 013. Het was niet zomaar een vrijdag, neen, het was een uitzonderlijk “goede vrijdag”!

Ons debuutalbum “What Nature Started” ligt sinds 26 maart in de winkels. Traditiegetrouw hoort daar natuurlijk een officiële cd presentatie bij. Na alle voorbereidingen en repetities, die vaak tot in de kleine uurtjes duurden, was het uiteraard behoorlijk spannend! Gelukkig stroomde de zaal bij het voorprogramma Aestrid al vol en moest zelfs het balkon van de kleine zaal opengedaan worden om het publiek een plekje te geven. De spanning steeg; “the moment of truth” kwam nu wel erg dichtbij. Vlak voor we op moesten vlogen alle voorbereidingen nog eens door ons hoofd. Ja, we hadden écht overal aan gedacht. Niks kon meer fout gaan. Nog even stemmen en alles dubbelchecken en dan… SHIT! Basversterker kapot.

Tom (door Anne Neijnens)Gelukkig was dat snel opgelost door het adequate optreden van de 013. Nog geen tien tellen nadat het euvel was verholpen, ging het tot dan toe gesloten gordijn open en knalden we zo goed en hard we konden onze songs uit onze gitaren, trommels en keeltjes. Hier willen we wel aan wennen, een volle zaal met mensen die speciaal voor ons komen. Alle aanwezigen: enorm bedankt voor jullie support! Wij hebben in ieder geval een topavond gehad! En nu maar kopen die cd :)

Voor een visuele impressie van de avond kun je de foto’s bekijken.