We kunnen verheugd melden dat er goede dingen gebeuren rondom Daybroke.

Na onze cd-presentatie is het hard gegaan met de verkoop van onze debuutplaat ‘What Nature Started’. Bij dezen iedereen bedankt voor het aanschaffen van onze plaat en voor alle complimenten. Heel erg fijn dat we zoveel positieve feedback krijgen. Gelukkig niet alleen van onze trotse papa’s en mama’s, maar ook de recensenten spreken vol lof over ons kindje.

Een ander leuk nieuwtje is dat we vanavond te gast zijn bij Miranda van Holland op 3FM bij de 1-uur-service. Het is de bedoeling dat we binnen 1 uur, aan de hand van een opdracht, een volledig nieuw nummer uit onze instrumenten toveren. Spannend? Ja best wel! Maar ach.. waarschijnlijk heeft Deep Purple ook geen uren op het riffje van Smoke on the Water gezeten en dat is best een aardig hitje gebleken. Luisteren dus vanavond naar 3FM tussen 23:00u en 1:00u.

De oplettende fan heeft ook al kunnen zien dat we al een tijdje op nummer 1 staan in de MusicFromNL top 40. Tof! Daarnaast zijn we buiten de Nederlandse grenzen ook niet onopgemerkt gebleven. Zo zijn we HitPick op de Deense site Chartbase.dk en worden we genoemd op een Japanse site. Voor de Japanners en de Denen onder ons:

http://www.chartbase.dk/basemag/hitpick.php?tipid=7628
http://ameblo.jp/akanekotom/entry-10511706128.html

Wij hebben ook geen flauw benul wat er staat…