De release van ons debuutalbum ‘What Nature Started‘ begint nu echt dichtbij te komen! De eerste (lovende!) recensie hebben we al binnen (check m hier), de single ‘Hey Girl’ wordt gedraaid op onder andere KX Radio en Kink FM en de voorbereidingen voor de release-party op 2 april zijn in volle gang.
Verder willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken om Roald Jansen te ridderen in de orde van Daybroke (ja, die bestaat), voor het fantastische artwork dat hij voor ons heeft gemaakt! Zoals we een tijdje geleden al meldden, staan de vier elementen centraal in het artwork voor What Nature Started. Hoewel jullie natuurlijk allemaal de cd al besteld hebben en dit kunststukje dus binnen afzienbare tijd op de deurmat hebben liggen, vinden wij het toch de moeite waard om jullie ook online van Roalds werk te laten genieten! Check t hiernaast!
Nogmaals, Roald bedankt voor al het harde werk en je creatieve geest, je bent een koning, en we maken met zn allen een diepe buiging voor onze Next-Top models Kishaya en Liam!