Hey allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken voor de enorme lading enthousiaste reacties die we op de Hey Girl video hebben gekregen! Heel tof om te merken dat ie bij jullie in de smaak valt! Voor iedereen die m nog niet gezien heeft, check m hieronder!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Dan is er nog meer goed nieuws uit het DAYBROKE-kamp: ons eerste album What Nature Started is af en ligt vanaf 26 maart in de winkel! Omdat wij deze mijlpaal graag met alle vrienden, fans en andere geïnteresseerden willen vieren, houden we op vrijdag 2 april onze Release Party in 013! Je kan bij dit nu al legendarische feest gratis naar binnen, dus zorg dat je later aan je kinderen kan vertellen dat je er op 2 april 2010 bij bent geweest…
Deze show is tevens de aftrap van een reeks optredens die we ter promotie van het album gaan doen. We zullen deze shows de komende weken één voor één bekend maken, dus hou de site in de gaten en check of we binnenkort ook bij jou in de buurt spelen!

Tot slot is er voor de echte fans de mogelijkheid om op de website het album nu al te bestellen. Je krijgt dan direct een gratis mp3 opgestuurd! Vind je 26 maart nog wel erg lang wachten, dan kan je natuurlijk nu naar iTunes gaan om de Hey Girl single te downloaden!

Dat was ‘m weer, we hopen jullie allemaal 2 april te zien in 013 en hou de site in de gaten om op de hoogte te blijven van alle shows en nieuwtjes!
Cheers!