Jaap (door Roald Jansen)Na al een flinke dag met fotograaf Roald aka Set Vexy gewerkt te hebben aan de promofoto’s, was het een paar dagen later alweer tijd om aan het artwork te beginnen. Uiteraard zijn daar flink wat brainstormsessies aan vooraf gegaan. Al snel kwamen we tot het besluit dat het artwork in lijn moet liggen met de titel van het album: “What Nature Started”.

De elementen van de natuur komen dan ook veelvuldig terug in het artwork zoals je (verderop) bij het voorproefje al kunt zien. Doordringende blikken van twee kinderen die omgeven zijn door de brute krachten van de natuur. Tsja…. Probeer dat maar eens op de gevoelige plaat vast te leggen! Niets bleek echter te gek voor Roald, die wel van een uitdaging houdt.

Het regelen van twee kinderen ging echter niet zo 1, 2, 3. Dankzij de nodige oppasconnecties (nooit gedacht daar ooit nog wat aan te hebben!) lukte het dan uiteindelijk toch om twee modelwaardige miniatuurmensen te charteren. Als eerste was het de beurt aan Liam Lokken (8 jaar) die als een echte rock & roll-ster binnenkwam (hoed op, sjaal om, haren strak in de gel) en ook nog eens de houding had van een ware pro.
Ook het meisje Kishaya MacDonald (7 jaar) ontpopte zich tot een waar model. Na flink wat foto’s geschoten te hebben, was het tijd voor de nabewerking. Aangezien onze modellen voor een zwarte achtergrond poseerden, was er nog genoeg te doen voor Roald. Wij zijn dik tevreden! Zie hier het eindresultaat en oordeel zelf:

Daybroke "What Nature Started" artwork sneak peek