JesseDit weekend mochten we voor het eerst sinds een tijdje onze gitaren en drumstokken weer uit het vet trekken, en wel voor een optreden in rockcafé Holy Cow in Schijndel. Na een ietwat vertraagde rit door een onverwachte sneeuwbui met instant gladheid en de noodzaak tot het continu schoonpoetsen van de voorruit als gevolg, werden we zeer vriendelijk ontvangen door het personeel plus de al aanwezig zijnde mensen van Chapter 7 (de andere band die deze avond zou spelen).

Na een strakke show van de jongens van Chapter 7 was het de beurt aan ons. Hoewel het ombouwen wat roestig verliep, bleken we gelukkig het spelen niet verleerd: de set van drie kwartier knalde voorbij! Ondanks het feit dat het niet verschrikkelijk druk was, vroeg het aanwezige publiek wel heel nadrukkelijk om “nog een liedje”, en wel zo overtuigend dat we tegen onze gewoonte in nog een toegift deden. Te gek, bedankt mensen!

De terugreis verliep gelukkig een stuk makkelijker dan heen, natuurlijk vanwege de nog narazende adrenaline van het optreden, maar ook omdat het inmiddels weer droog en minder glad was geworden. Op naar de volgende!

Er is een enorme hoeveelheid foto’s van de avond op de site van de Holy Cow te vinden, een selectie daarvan hebben we hier op onze site gezet.