Met gepaste trots kunnen wij melden dat de videoclip van onze eerste single “Hey Girl” gereed is! Filmmaker Tim Smit (bekend van de YouTube-hit “What’s in the box?”) heeft naar onze mening een waar kunststukje afgeleverd. Je kunt het resultaat (met actrice Maud Dolsma in de hoofdrol) hier bekijken:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Deze clip en de single (nu te downloaden met iTunes!) vormen de inleiding voor ons binnenkort te verschijnen debuutalbum “What Nature Started” (momenteel al te pre-orderen op www.daybroke.com). Over dit album binnenkort meer!

Naast Tim en Maud willen wij graag een aantal mensen bedanken voor hun medewerking: Merle Rijnders, Floor Leenen, Marcel van der Linden, Veolia Transport Holland, Hans Timmermans, Monique Zijp, Reg Gruson, Vincent Vriens, Sacha Steuns, Stanley Arts, Geert Jan van Ouwendorp en Miriam Sikkers. Bedankt!