Daybroke @ Volver Sessions - dag 1Deze week vertrokken we met volgeladen auto’s naar.. Tilburg! Een tijdje geleden werden wij benaderd door Crip Theeuwes van de Volver Studio met de vraag of wij een nummer op wilden nemen voor zijn initiatief de “Volver Sessions”. Inmiddels praten we al over de derde jaargang van dit project, waarbij Crip 10 acts twee dagen in zijn studio uitnodigt. Met de 10 songs die hier uit komen wordt een cd gemaakt. Uiteraard zijn wij op dit aanbod ingegaan, en we besloten om het nummer “Decide” (welke je misschien al kent van onze shows of van de akoestische sessie bij Omroep Brabant) flink aan te pakken om het bij Crip in de studio vast te gaan leggen.

Daybroke @ Volver Sessions - KasperDe eerste dag van onze sessie zit er al op; samen met Crip hebben we de puntjes op de i gezet wat betreft de vorm, waarna Kasper met zijn spel de studio op zijn grondvesten deed trillen: de drumpartijen staan erop en zijn meesterlijk vet geworden. Dat belooft veel voor de tweede sessiedag die half januari plaats zal vinden, we zijn benieuwd en hebben er zin in!

Wordt vervolgd…

Daybroke @ Volver Sessions - Crip in de control room