Een paar weken geleden werden wij benaderd door fotografe Ilvy Maijen met de vraag of wij mee wilden doen aan een project waarbij zij een tijd lang een aantal bands volgt, en bijzondere momenten voor deze bands op foto’s vastlegt. Op dit voorstel zijn wij uiteraard enthousiast ingegaan, en vorige week hadden we de eerste shoot met haar.

Het idee voor deze shoot kwam van Merle Rijnders, die ook de creatieve uitvoering op zich heeft genomen. Aangezien de foto nog niet helemaal af is, willen we nog niet alles prijsgeven, maar we kunnen vast zeggen dat de tussenresultaten erg geslaagd zijn! Binnen afzienbare tijd zul je de foto op de site kunnen bewonderen. Blijf de site dus in de gaten houden! Wel kun je hier vast een tweetal foto’s zien van de voorbereidingen en van de shoot zelf:

Voorbereidingen voor de fotoshootDaybroke fotoshoot

Verder kan ik melden dat wij binnenkort een fotoshoot zullen doen met fotograaf Set Vexy. Dat belooft een bijzondere shoot te worden, waarover snel meer!