Daybroke @ Studio, Tilburg (foto: Anne Neijnens)Afgelopen vrijdag speelden we met Daybroke alweer onze laatste Popronde show in Café de Studio in hometown Tilburg.

Klokslag elf uur zouden we onder streng toezicht van de Popronde medewerkers onze eerste noten ten gehore brengen. Een half uur voor aanvang was het echter nog angstvallig rustig in de Studio. En uuh… bleef het hier niet meestal zo tot een uur of één?

Het gevoel van deceptie begon in te treden… Zouden we als Tilburgse band niet iets meer bekijks trekken dan dit? Maar gelukkig: een kwartier voor aanvang begon het eerste publiek binnen te druppelen. Binnen dat kwartier stond de Studio bommetjevol met mensen die “die nieuwe Tilburgse band” wel eens wilden zien!

“Slik…”, toch wel spannend om zo’n thuiswedstrijd te spelen als nieuwe band en dat voor zoveel onbekende maar zeker ook bekende gezichten. Gelukkig werd er één ding al snel duidelijk: wat een enthousiast publiek! En ja, dan is het makkelijk spelen als je zo’n goede energie terug krijgt van zo veel mensen.

Studio, bedankt!

Foto’s van dit optreden zijn hier te vinden.