Poster Daybroke & LEFT @ Nirwana, LieropZaterdag was het dan zover; onze eerste show als support voor LEFT in één van Nederlands meest doorleefde zalen: OJC Nirwana in Lierop, waar ook jaarlijks het roemruchte Nirwana’s Tuinfeest plaatsvindt, waar ik zelf ook al ooit het podium heb beklommen met Brotherhood Foundation.

Even vriendelijk als altijd werden we ontvangen door programmeur Koert en consorten en de technici van de zaal.

Kasper warming up in Nirwana backstageEn het was tof om de jongens van LEFT weer te zien! Ze hebben momenteel hun debuutalbum een paar maanden uit en deze word overal lovend ontvangen. Ik ben daar persoonlijk ook wel een beetje trots op want ik heb deze band een half jaar mogen begeleiden voor het B-Stage project in 2007.
Daarnaast heb ik de gitaarsolo van hun huidige single “Today You’re Gonna Make It” ingespeeld. De CD “The Quest For Fire” is geproduceerd door Remi Tjon Ajong van het onvolprezen Green Lizard.

Het werd in ieder geval een hele toffe avond waar hopelijk snel weer een vervolg op komt!

Zie hier de foto’s.

Tot de volgende…
Greetz,
Tom