Daybroke @ Fiddler, Den Haag (foto: Peter de Hoog)De derde Popronde show zit er weer op! Afgelopen zaterdag was een supertoffe avond in de Fiddler in Den Haag. Een goed gevuld, mooi grand café… We hebben erg leuke mensen ontmoet uit allerlei windstreken; van Zuid-Afrika tot Californië. Fijne reacties en goeie gesprekken. Bedankt aan iedereen die er was!!

Hier nog een recensie op 3voor12 over de Popronde-avond in Den Haag, met dank aan Susanne Kooijman:

Na de rustige tonen van Florian Wolff is het in de Fiddler tijd voor de jonge Tilburgse band Daybroke. Een groter verschil is bijna niet mogelijk. De vier jonge mannen schotelen het publiek een dosis rock met electro sounds voor. De songs zijn al door veel mensen zeer positief ontvangen. Zelfs producer Cliff Norrell (Nirvana, No Doubt) weet de sound te waarderen. Een debuutalbum zal in februari volgend jaar het levenslicht zien. De band weet vanaf het begin het publiek te boeien. De nummers die ze laten horen, zitten allemaal goed in elkaar en de zang ligt ook lekker in het gehoor. Vanaf een laptop, die naast de drummer op een tafeltje staat, komen af en toe de elektrische geluiden die de sound net even scherper maken. De sfeer op het podium is ook goed, de jongens stralen een zelfverzekerdheid uit die prettig is om te zien. Na ruim 50 minuten spelen komt de show tot een eind en maakt het benieuwd naar het nog uit te komen album.