Daybroke @ Polderpop 2009Met het einde van de zomer is voor Daybroke het optreedseizoen weer begonnen! Afgelopen zondag hadden we de eerste gig uit een lange reeks in de aanloop naar de album release in februari.
De gig was op het Polderpop festival in Leuth waar jaarlijks honderden mensen opaf komen om de meest beloftevolle bands van eigen bodem te bewonderen. Het was een toffe dag met vette bands en een erg enthousiast publiek, dat de Daybroke-vibe duidelijk wist te waarderen!
Aanstaande vrijdag zijn we alweer in het oosten van het land, nu voor een Popronde-gig in Café De Opera in Nijmegen. Mocht je ons op Polderpop gemist hebben, kom ons dan in Nijmegen checken!

Kasper @ Polderpop 2009 (foto: Erik Brugman)Op weg naar de album release staat er een hoop te gebeuren voor Daybroke en op de website, MySpace, Hyves en noem het allemaal maar op, gaan we je daar zo goed mogelijk van op de hoogte houden. Check ons dus regelmatig voor de nieuwste sounds, video’s, foto’s, de aankomende shows en al het nieuws!