Het zijn drukke tijden voor Daybroke: niet alleen is het optreedseizoen weer begonnen (met o.a. een aantal Popronde shows, waarvan we er nu twee gehad hebben), maar ook zijn we achter de schermen volop aan het werken aan onze eerste videoclip.

Voor wie het niet kent: de Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november plaatsvindt in 23 steden. In elke stad treden op één avond circa 25 opkomende Nederlandse bands op bij ongeveer evenzoveel podia. De podia bestaan uit kroegen, muziekcafé’s en theatertjes in het centrum van een stad.

Daybroke heeft inmiddels twee Popronde-shows achter de rug: de eerste op 11 september in Café de Opera in Nijmegen, en gisteren (25 september) in de John Mullins Irish Pub in Maastricht. In Nijmegen is het gezellig druk, en op het kleine en volledig volgestouwde podium vliegt de set voorbij. Wat ons betreft een mooie start!

In Maastricht is het allemaal iets ruimer, en als we rond half één het slotakkoord spelen van een rockende drie kwartier, laten we een zeer enthousiast publiek achter. Het is al redelijk laat, maar de show heeft een flinke energie-boost opgeleverd; tevreden en voldaan kan de terugreis naar Tilburg gemaakt worden. Op naar de volgende Popronde-show!

Was je bij één van de Popronde-shows, en wil je er iets over kwijt? Laat dan even een berichtje achter, dat vinden we leuk om te lezen!

Over de videoclip kunnen we helaas nog niets zeggen, behalve dat we een geweldig team om ons heen hebben verzameld, en zeker weten dat hij ontzettend vet en bijzonder wordt. Binnenkort meer hierover, dus hou de site in de gaten!