Daybroke te gast bij Nol & Mol (2 mei 2009)Vanmorgen liep ik in het mooie weer de stad in om een vers setje snaren aan te schaffen voor mijn akoestische gitaar, omdat we die middag te gast zouden zijn bij “Nol & Mol”, het wekelijkse radioprogramma van Nol Havens en Hubèrt Mol op Omroep Brabant radio.

Nadat we het enorme gebouw van de omroep in het Science Park in Son hadden gevonden, werden we welkom geheten door de huistechnicus. Omdat we akoestisch zouden spelen was alles snel opgebouwd, en na een korte soundcheck waren we allemaal tevreden en klaar om te spelen. Even na drieën was het onze beurt, en na een kort introducerend interview speelden we een akoestische uitvoering van “Decide”. Na het spelen vervolgden we het interview en van de komende cd werd het nummer “Killing time” gedraaid, wat door beide heren Nol en Mol direct als een hit werd aangeduid. Die kunnen we mooi in onze zak steken! Nu nog een manier om de plaat uit te brengen..

Nol Havens & Hubèrt MolDe opnames zijn inmiddels te beluisteren op de site van Omroep Brabant (kies het derde uur, vanaf ongeveer 12:45), en daarnaast hebben we zelf het een en ander vastgelegd op video. De resultaten daarvan zullen binnenkort op YouTube te zien zijn, en uiteraard ook op het videogedeelte van onze website. Hou het dus in de gaten!