Gisterochtend snelde ik om elf uur -en aan de vooravond van een mooie Daybroke-dag- naar Tom’s studio in Carré, alwaar wij geïnterviewd zouden gaan worden door Ferry van de Zaande en Eefje Wentelteefje, voor het tv-programma Inz & Uitz van Omroep Brabant.

Een paar bakken koffie, een poetsdoek over de stoelen en het opstellen van licht, camera’s en geluid later bestond onze realiteit voor een zeer vermakelijk half uur uit drie heren van Daybroke en twee prachtige levende poppen, die ons vragen stelden over het hoe en wat en het wel en wee van ons orkest.

YouTube voorvertoningsafbeeldingTot slot hebben Ferry en Eefje zich nog flink uitgeleefd op een van de Daybroke songs. Het filmpje hiervan kun je zien door op het plaatje te klikken dat bij deze blog staat.

Het resultaat van het hele item (wat naast bovenstaande onderdelen zal worden aangevuld met live-beelden van het optreden in Paradiso van gisteravond) is binnenkort te bezichtigen op Omroep Brabant. Wanneer de datum bekend is, zullen we dat uiteraard hier bekend maken.

Jesse.