Jaap van der HeijdenBASSIST JAAP
Zoals jullie misschien al weten gaat Joost per april bij VanVelzen spelen en dus hebben we laatst intensieve audities gehad met een aantal zeer getalenteerde bassisten. Uiteindelijk is Jaap van der Heijden (a.k.a Super Power Jaap) onze nieuwe bassist geworden! We zijn trots om hem te mogen presenteren. Hij zal zijn eerste opwachting maken in Estrado te Harderwijk op 11 april, dus zet het allemaal in je agenda en kom Jaap aanmoedigen!


No Sleep 'Til Burg logoNO DAYBROKE IN TILLYWOOD
Helaas, helaas… We vinden het allemaal heel jammer dat we niet spelen op het jaarlijkse No Sleep Tilburg festival. We hadden nota bene de grote eer om het festival af te sluiten! Damn !%@#!!….
Het lot wil echter dat Joost met Krezip precies op die dag een Edison uitgereikt krijgt. Krezip zal daar dan ook optreden. Uiteraard willen we Joost en Krezip hier natuurlijk van harte mee feliciteren!


Joost van HaarenLAATSTE SHOW MET JOOST
Joost zijn allerlaatste show is op 4 april in Gryphus te Vierlingsbeek!

Tot zover de Daybroke perikelen;
Stay tuned for more!