Cul de Sac posterGisteravond lag bij ons de schone taak om een gevarieerde avond in Tilburgse thuishaven Cul de Sac af te sluiten. Ondanks het feit dat de meesten van ons hier al talloze keren hebben gespeeld, is het toch ook deze keer weer spannend of het lukt om het thuispubliek te overtuigen. Waar verder de straten bezaaid zijn met ontelbare dronken hossende mensen, koeien, agenten en hoela-hoela-meisjes vanwege het Brabantse carnaval, tekent zich in Cul de Sac een duidelijk contrast af zonder verklede mensen – “Carnavaltief”, zoals de Cul het noemt.

Na de geslaagde optredens van A Passage en Landmark 105 was het de beurt aan Daybroke om muziek te gaan maken. Een lading gezond mannenzweet en een twaalftal songs later laten we met een voldaan gevoel het (nieuwe!) podium en een enthousiast publiek achter. Het was hier en daar een tikkeltje rommelig, maar -ook blijkens de positieve reacties achteraf- een lekkere rockshow!

Het publiek, de mensen van de Cul, Erik-Jan, Guido, A Passage, Landmark 105 en Joost van the Grass Company: bedankt! Op naar de volgende show, ik kan niet wachten!

Jesse.